ANDRZEJ KOWALSKI III u Pana Gara POZNAŃ

ANDRZEJ KOWALSKI III u Pana Gara POZNAŃ

15 lipca 2022 @ 20:30 - 22:30

35PLN
Nareszcie długo wyczekiwany koncert Waszego ulubionego zespołu muzyki improwizowanej i gatunków pochodnych – ANDRZEJ KOWALSKI III! To doskonała okazja, aby posłuchać na żywo najbardziej znanych przebojów zespołu, takich jak: „Creveți”; „Intymny wieczór w Montevideo”; „Piosenka, którą zaśpiewał mi Indians”, czy „Deska serów”.
Jeśli nie możesz spać i żyć, ponieważ te niezapomniane melodie ciągle chodzą Ci po głowie, to musisz koniecznie przyjść na ten koncert!
Andrzej Kowalski III to jeden z wielu światowych zespołów, który nie zdobył nagrody GRAMMY w kategorii Best Polka Album, ani żadnej innej. Członkowie zespołu nie mają również żadnych osiągnięć w dziedzinach podwodnego hokeja, biegu na rękach na 100 m oraz triathlonu na wielbłądach.
Na poznańskim koncercie, jak zwykle, można spodziewać się ogromnej dawki improwizacji z pogranicza gatunków różnych oraz pieśni, które znamy i lubimy. Wisienką na torcie niechaj będzie fakt, że na niniejszym koncercie zaszczyci nas swoim udziałem GOŚĆ SPECJALNY, którego tożsamości nie ujawnimy do czasu koncertu – po prostu musicie przyjść!
Skład zespołu:
Andrzej Kowalski – gitara i syntezatory
Jan Wierzbicki – bas
Milosz Berdzik – perkusja
Cena biletu: 35 zł, lub więcej wedle uznania (jeśli zapłacisz więcej to możesz oficjalnie mianować się mecenasem sztuki)
________________________________
****POSŁUCHAJ****